Vjenčanje Katarine i Davora – 14.06.2014.

Prije svega čestitamo Katarini i Davoru na ulasku u bračne vode i želimo im dug i lijep život pun ljubavi. Razgovarali smo s Katarinom te pitali da li bi bila zainteresirana za objavu fotografija njihovog vjenčanja na našem portalu. Primarni cilj je bio dati svoj dojam i kritike kako bi pomogla svojim iskustvom oko planiranja svog vjenčanja budućim mladenkama u potrazi za korisnim savjetima koji danas, budimo realni, zlata vrijede.

Donosimo vam fotografije vjenčanja Katarine i Davora, njihove savjete i preporuke…

Vjenčanje Katarine i Davora

Vjenčanje Katarine i Davora Vjenčanje Katarine i Davora Vjenčanje Katarine i Davora Vjenčanje Katarine i Davora Vjenčanje Katarine i Davora 10522626_517808218345558_960569052_n Vjenčanje Katarine i Davora Vjenčanje Katarine i Davora Vjenčanje Katarine i Davora

Mjesto vjenčanja: crkva Sv. Antona Opata, Šmrika

Mjesto svadbe: Večera se održala u konobi Tarsa i s tim smo jako zadovoljni.. Cijena im je super, a usluga i hrana vrhunska! Dočekali su nas i tamburaši (svaku subotu su u Tarsi pa su bili i 14.06.2014), ništa ih dodatno nismo morali platiti, a bili su s nama za neočekivani prvi ples, i nakon svakog jela.. Savršeno! Velika pohvala tamburašima i vrijednim konobarima!

Foto: Art film Matulji

Vjenčanica: je u najmu iz salona White Wedding iz Rijeke. To je bila haljina koju sam ja baš, ali baš željela.. Vidjela sam ju na sajmu i zaljubila se! Nju sam probala prvu, mada sam probala još jednu vjenčanicu nije imalo smisla jer sam  haljinu našla iz prve, zaljubila se do neba i morala sam ju imati.. Iako je cijena najma malo previsoka, s obzirom da je to samo za jedan dan… – 4500,00 kn

Donje rublje: bijelo, H&M oko 150,00 kn (super udobno i svakako još nosivo)

Cipele: posudila od prijateljice koja se nedavno udala

Odijelo: Galileo Tower Centar Rijeka. Usluga savršena, a cijena je i više nego odlična, cca 2500,00 kn (odijelo, košulja, prsluk, remen, plastron+gratis kravata, čarape)

Cipele za mladoženju: Mass Ztc Rijeka – 700,00 kn

Buket i reveri: Cvjećarna Mimoza. Imaju super uslugu i prisutpačne cijene.

Cvijeće za crkvu: cvjećarna na riječkoj tržnici s kojom smo isto jako zadovoljni

Ukrasi,  baloni i satenske trake za mašne: E-bay. Najpovoljnija opcija!

Frizura i make up (mladenka i kuma): frizerski studio Glam Crikvenica. Fantastična usluga i cijene

Torta: nismo htjeli klasičnu svadbenu tortu, pa smo uzeli 2 torte (1 voćna i 1 extra dark čokoladna), Beto Matulji (uvijek izvrsne torte po prihvatljivim cijenama, 685,00 kn su nas koštale 2 torte s dostavom, 1 torta je za cca 35 ljudi)

Kolači: Kroasana Opatija (prefini kolači, svježi, prelijepog izgleda, lijepo posloženi, dostava kući i u restoran, cijena razumna (mi smo dobili popust na kolicinu, inače je 75,00 kn/kg)

Catering: Zorica, Veprinac. Svakako bih ih preporučila za vjenčanja i ostale prigode.

Prstenje: bijelo zlato, zlatarna Vera, Rijeka, 2500,00 kn

Jastučić za prstenje: Sposa, dobila na sajmu vjenčanja

Vjenčanje Katarine i Davora

Zahvaljujemo Katarini i Davoru na informacijama i fotografijama i još jednom čestitamo.  A ako i vi želite pomoći budućim mladencima svojim savjetima i preporukama pošaljite nam svoje fotografije i vašu priču na email info@modernavjencanja.com.