Slatko otkriće: Connie Cupcake torte i kolači

Nedavno smo otkrili Connie Dos Santos, vlasnicu i umjetnicu Connie Cupcake-a, za koju sa sigurnoću možemo reći da je odgovorna za proizvodnju nekih od najpoznatijih svjetskih deserata. Iako je Connie na “slatkoj” sceni tek kratko, zasigurno nije ni amater. Njezini kolači su čista umjetnost, a mi ostajemo bez daha svaki put kad vidimo novosti koje proizlaze iz njene kuhinje. Njezine blistavo komplicirane i slasno svjetlucave kreacije gledamo sa strahopoštovanjem i pitamo se da li ih je ikad itko i probao, jer nama bi zasigurno bilo žao načeti ovakvo savršenstvo.

Iako su mnogli ljudi blagoslovljeni slastičarskim vještinama, malo tko može stvoriti ovakvu svjetlucavu bajku i čistu imaginaciju, a Connie je jedna od rijetkih. Kada ih vidite niste sigurni da li da zagnjurite glavu u njenu tortu ili da ju izložite u muzeju u klimatski kontroliranu prostoriju i sačuvate ju zauvijek.

Zasigurno mislite da pretjerujemo, ali vidjet ćete da ipak ne. Iako su nama njene torte gotovo ne dostižne, donosimo vam ih kao inspiraciju koju možete priložiti svom slastičaru jer na kraju krajeva Vi zaslužujete samo najbolje! Uživajte!