Top 6 popularnih i modernih boja za jesen 2014

Na temelju ovogodišnjeg izbora Pantone boje i nekih prilično opsežnih istraživanja o vrućim trendova za ovu jesen uzbuđeno vam predstavljamo 6 najpopularnijih i modernih boja za vjenčanje ove jeseni. Budite spremni na predivne, egzotične palete boja koja vas sigurno neće razočarati, a nadamo se da će pomoći i najneodlučnijim mladenkama. Krenimo…

Boja maline

Boja malina je među najpopularnijim bojama u 2014, ali očekujemo da ćemo ju tek sada najviše vidjeti na djeverušama. Savršena boja za jesen, nije pretmurna, vesela, zabavna.. Odlično izgleda u kombinaciji s još bojama koje su vrlo popularna (a koja će vas iznenaditi) bojom senfa, pijeska. Vrlo jednostavna za kombinirati jer podsjeća na topla kuhana vina. Trebamo li vas još uvjeravati?

Boja kadulje

Jesensko vjenčanje ne bi bilo jesensko bez nekih bogatih zemljanih tonova, a ove godine nježna boja kadulje je izuzetno popularna i vidimo zašto! Još jedna predivna boja koja izvrsno funkcionira u kombinaciji s ostalim bojama.

Mornarsko plava boja

Izgleda super na modernim djeverušama i savršeno će se uklopiti u moderna vjenčanja. Laskava boja koja pristaje svim djeverušama. Već smo imali članak o indigo plavoj boji haljina za djeveruše koja je vrlo slična mornarsko plavoj, a možete ga pogledati ovdje.

Boja pijeska

Ako vam je zadnjih par jarkih boja previše i nisu vaš stil, ne bojte se, imamo nešto i za tradicionalne i klasične djeveruše, neutralnih boja ima mnogo, ali boja pijeska je iznimno popularna u kombinaciji s toplim tonovima. Poigrajte se s bojama i pronađite savršenu paletu za vas, a u međuvremenu možda vam se nešto svidi iz naše galerije dolje.

Boja senfa i narančasta

Očigledan izbor boja za jesensko vjenčanje bile bi narančasta i boja senfa koja je vrlo popularna ovih dana. Izaberite klasične jesenske boje i različite nijanse kako bi postigli ombre izgled. Na taj način vaše vjenčanje neće izgledati kao Halloween party (bez strašnih dekoracija) već kao elegantno jesensko vjenčanje koje će oduševiti vaše goste.

Nježno ljubičasta boja

Posljednja, ali ne i manje važna nježno ljubičasta boja koja će vašem vjenčanju dati jednu određenu dozu nježnosti i romantičnosti u tmurne jesenske dane. Fantastična u kombinaciji s Pantoneovom bojom godine – blistavom orhidejom s kojom možete postići ombre efekt.

Koji je vaš odabir?