Pantone boje za 2016: Serenity & Rose Quartz

Odabir palete boja za vaše vjenčanje može biti jedan od najtežih poslova koje ćete morati napraviti prilikom organizacije vjenčanja. Srećom, tu su čarobnjaci za boje Pantone koji priskaču u pomoć popuarnim odabiranjem boje svake godine i rijetko su kada u krivu. 2015. godine je bila Marsala u središtu pozornosti i mogli smo ju vidjeti na svima od djeveruša, pa čak i mladenki koje su se odlučile za duboku lijepu boju.

Boje za 2016 godinu

Za 2016. je predviđena mekša boja, i to prvi puta u povijesti, ne samo jedna već dvije ključne boje – Serenity Plava (Serenity Blue) i Rose Quartz. Očekujemo ih vidjeti svugdje, od interijera, modnih pisti do vjenčanja. Primjetili smo pojavu ove boje još u 2015. godini u raznim detaljima, ali smo i vrlo uzbuđeni vidjeti čime će nas ove godine mladenci iznenaditi. Obje izgledaju odlično zasebno, ali i vrlo dobro kada su u kombinaciji.

Rose quarts boja

Serenity blue boja

Međutim, nekoliko stvari imajte na umu pri odabiru palete: Ostanite vjerni svom ukusu. Nemojte odabrati boju samo zato što mislite da je “u modi” ili je proglašena bojom godine. Istina, Pantone je jako rijetko u krivu pri odabiru boja, ali morate znati koja je vaša boja i neka vas niti jedan Pantone ne nagovori na odabir drugačijeg.

Neka se vaša paleta boja razvija prirodno prije nego pokušate prisilno kombinirati “popularne” boje.

Izvor fotografija: Lace In The Desert