4 kombinacije boja za koje nikad ne bi rekli da funkcioniraju

Nedavno je Aisle Perfect objavio 4 palete boja za koje nikad ne bi rekli da funkcioniraju zajedno, ali zapravo funkcioniraju odlično. Njihove kombinacije boja su nam se toliko svidjele da smo ih odlučili podijeliti i s vama.

1. Aqua, ljubičasta, boja mandarine, i barbie ružičasta

palete boja

Ova paleta boja jednostavno vrišti veselje, živost i kreativnost. Iako naizgled nekonvencionalna kombinacija, ova paleta boja je savršena mješavina toplih i hladnih nijansi.

Foto: Jen Kroll Photography / Matthew Morgan / Vivien Chen Photography / Wedding Templates

2. Šipak i smokva

palete boja

Crveno vino Merlot, nježno maslinasta, kesten smeđa, mahagonij i zimzelena siva. Ova kombinacija boja je savršena za jesenska vjenčanja jer stvaraju ugodan ambijent šume i topline. Za više jesenskih paleta boja pogledajte našu listu top 6 boja popularnih boja za jesen 2014.

Foto: Meghan Christine / Eric Kelley / James RansomCatherine MarciniakAshley Cook Photography

3. Crna i intenzivna zelena

palete boja

Iako je teško odlučiti za crnu boju za vjenčanje (jer se možda čini previše morbidno ili prežestoko), kada se iskombinira na pravi način ono vrišti “šik”. Zabavna boja zelene jabuke spušta intenzitet crne. Hrabra i moderna, ali još uvijek klasična kombinacija.

Foto: Vera Wang / Forever Photography / Erin Johnson / Tec Pataja

4. Menta, lavanda i šljiva

palete boja

Za boju metvice (mint) i malinu smo znali da funkcioniraju zajedno, a ipak nikad ne bi pomislili ih upariti sa ljubičastom i zelenom. No, ova paleta boja je odlična i zaista funkcionira. Kako mint funkcionira sa bojom breskve pogledajte ovdje.

Foto: Flour and Flourish Cake / Volatile Photography / Photo Love / Alexis June Weddings / Best Photography

Što mislite o ovim neočekivanim paletama boja za vjenčanje? Slobodno komentirajte ispod i javite nam!