Koliko ‘oštro’ želite pamtiti dan vjenčanja? – savjeti za mladenke sa naočalama

Koliko ‘oštro’ želite pamtiti dan vjenčanja? – savjeti za mladenke sa naočalama

Ako se osjećate ugodno noseći svaki dan naočale, zašto bi vaše vjenčanje bilo drugačije? Naš savjet je da ako planirate nositi naočale, smatrajte ih kao bilo koji drugi modni dodatak koji ćete nositi. Delikatnije našminkane oči i jednostavan ukras u kosi će ih istaknuti. Možete čak i eksperimentirati. Ako planirate imati retro vjenčanje, odabir retro naočala će biti pun pogodak. Mogućnosti su bezbrojne, od retro i vintage naočala, do hipster i jednostavnih okvira… mladenke koje nose naočale sigurno znaju o čemu pričamo. Pustite mašti na volju jer su naočale IN.

Donosimo nekoliko prijedloga:

mladenka sa naočalama mladenka sa naočalama mladenka sa naočalama mladenka i mladoženja sa naočalama

mladenka s naočalama

mladenka sa naočalama

Par savjeta:

  • Ako ste na bilo koji način zabrinuti kako će vaše fotografije izgledati, razgovarajte sa fotografom. On/ona će najbolje znati kako iskoristiti ovaj modni dodatak i kako ga naglasiti. Ako vam ponudi da snimi par snimaka prije vjenčanja kako bi pronašli tip fotografije koji vama najviše odgovara – prihvatite!
  • Ako planirate nositi veo, nađite onaj koji vam neće zapinjati za rub naočala. Na isprobavanju vela obavezno imajte naočale i pokretima glave najbolje ćete isprobati kako će se ova dva modna dodatka ponašati zajedno.
  • Drugi modni dodaci (nakit, ukrasi za kosu, itd.) moraju biti usklađeni sa naočalama. I s obzirom da su naočale modni dodatak nemojte pretjerivati s nakitom. Manje je više!

Ako imate bilo kakav savjet koji bi voljeli podijeliti sa našim čitateljima o ovoj temi ostavite komentar ili nam se javite na email.

[Izvor fotografija: Myra Fotografie / Olive Juice Studios Yoliya M Photography / Key English Photography / Todd Pellowe Photography / Sweet Little Photographs]