9 ideja kako izaći iz crkve “sa stilom”

Imali smo dosta upita za ideje kako obilježiti izlazak iz crkve na zabavan način stoga vam donosimo naših 9 ideja kako izaći “sa stilom”.

1. Prskalice

Daleko najpopularniji, daje odlične fotografije, pogotovo ako je vjenčanje kasnije predvečer. Ako planirate koristiti prskalice, nabavite duže, jer one kraće klasične prskalice koje koriste djeca za doček Nove godine brzo izgore. Zamolite 6 ili 8 prijatelja da stanu na izlasku iz crkve ili matičnog ureda i upale prskalice pri vašem izlasku. Još jedan savjet – ne zaboravite imati posudu s vodom kako bi sigurno odložili kasnije prskalice da ne bi nešto zapalili 🙂

Bezimeno
Foto: BlueEYE Photography

 

2. Mjehurići

Mjehurići postaju sve popularniji i u svim prostorima za svadbe dozvoljeno je njihovo korištenje, zašto ne bi bilo? Bezopasni su, nema straha da ćete nešto zapaliti ili uništiti. Plus im je što izgledaju dobro na fotografijama i danju jednako kao i noću, ali naš savjet je da ih prije koristite za dnevna vjenčanja jer fantastično izgledaju sa odsjajem sunca.

bubbles
Foto: Wedding Window

 

3. Malene mekane loptice za plažu

Ne tako popularan, ali definitivno jedan od originialnijih i zabavnijih za vjenčanja morske tematike.

exit-beach-balls-new
Foto: Pinterest

 

4. Vrpce na štapićima

Jedan od popularnih načina kako vas gosti mogu dočekati na izlasku iz crkve. Bez nereda, lako prenosivo, može ih se koristiti unutar prostora i lako ih je uskladiti s bojama i tematikom vašeg vjenčanja, a duge vrpce koje lebde oko vas izgledaju fantastično na fotografijama.

Bezimeno2
Foto: Tim and Suzette

 

5. Tunel

Ponekad manje je više i sve što trebate su vaši gosti i prijatelji. Neka naprave tunel s rukama (znate kaubojski ples koji ste sigurno plesali na nekom od vjenčanja?) a vi sa smješkom prođite ispod “tunela”, fotograf će vas sigurno čekati na kraju i napraviti predivne fotografije.

Bezimeno3
Foto: Song Bird Weddings

 

6. Konfeti

Mislimo na one konfete koji se izbacuju iz tuljaka. Ne koristi ih mnogo mladenaca, ali s njima ćete postići zabavan i šaren izlazak s kojim će se svi oduševiti.

confetti1
Foto: Brit.co

 

7. Šarene mrvice

Šarene mrvice za kolače koje možete pronaći u bilo kojem supermarketu. Samo pripazite da je dovoljno hladno za ovu vrstu “dočeka” jer mrvice mogu zbog vrućine i vlage ostaviti šarene mrlje po vašoj bijeloj predivnoj vjenčanici.

PicMonkey-Collagesprinkles2
Foto: The Knot

 

8. Baloni

Iako smatramo da nisu baš broj jedan izbor za kasna vjenčanja u predvečer jer im je vidljivost po noći slabija, za dnevna vjenčanja su savršena. Odaberite mnoštvo boja za zabavan “doček” ili kombinaciju boja koja odgovara vašoj tematiki vjenčanja.

PicMonkey-Collageballoon2jpg
Foto: Pinterest

 

9. Latice

Isto jedan od popularnijih rekvizita, kao i baloni. Koristite razne cvjetove raznih boja ili samo one u boji vašeg vjenčanja. Samo imajte na umu da će vam trebati mnogo cvijeća da biste stvorili savršen ugođaj. Isto ih je dopušteno koristiti i unutar prostora, pa čak i crkve, no provjerite prije sa časnom sestrom ili svećenikom koji će vas vjenčati.

Bezimeno4
Foto: Weddings Illustrated