Saznajte kojoj vrsti mladenke pripadate

Saznajte kojoj vrsti mladenke pripadate

Nekad davno dovoljna je bila samo jedna bijela haljina, par čaša šampanjca, piletina na lijepom tanjuru i voila, imali ste opću deklaraciju ljubavi kojoj će se na putu naći samo vrijeme. To je bilo prije. Sada, to je prazno platno od kojeg mladenke same kroje stil vjenčanja.

Ako ne znate još koji je vaš stil, ne paničarite. U pronalaženju će vam pomoći hrpa izrezanih fotografija koje vam se sviđaju iz raznih časopisa za mladenke, Pinterest ili naši savjeti.

Urbana mladenka

Ona će planirati opušteno vjenčanje, a za desert će poslužiti samo svadbenu tortu. Zaboravit će prvi ples i biti će nasmijana od početka do kraja. Njezina svadba će možda biti bezvremenska, ali dobro osmišljena i u trendu. Od cvijeća će imati bijele ruže, orhideje i karanfile umotane u čipku.

urbana mladenka

Trendi mladenka

Ona će oduševiti goste svojom haljinom koja se transformira iz prekrasne bijele krinoline u šik kratku bijelu haljinu za večer. Njezin hod do oltara je njena modna pista, i pobrinut će se da njeni modeli, pardon, djeveruše idu u korak s njom u modernim haljinama koje otkrivaju gola leđa, peplum kroju i čipki.

trendi mladenka

2 u 1 vjenčanica

Klasična mladenka

Ona je vjerojatno zaposlena i nema previše vremena za organizaciju vjenčanja. Zaboravite na organizatora vjenčanja, ona vjerojatno ima cijeli tim. Svaki i najmanji detalj je pomno osmišljen. Najvjerojatnije je imala i najmanje 5 probnih večera koje su prošle bez ikakvih problema. Ona voli snježno bijele detalje u kombinaciji sa zelenim lišćem, a svijeće i lučice će stvoriti atmosferu kao iz bajke. Uzor joj je vjerojatno uloga Kate Hudson u filmu Bride Wars, nećemo reći “bridezilla”, ali je blizu…

Kate Hudson u fimu Bride Wars

Ekološki osvještene mladenka

Kupnja kliješta i izrada raznih stvari joj nije strana, pa stoga ne očekujemo drugačije niti od vjenčanja. Ona će vjerojatno sve dekoracije izraditi sama. I bit ćete pozvani… u njenu malu tvornicu za izradu dekoracija. Ona je vjerojatno provela puno vremena posjećujući sajmove tipa “Uradi sam”, i sve obližnje buvljake u potrazi za nečim specifičnim što će krasiti stolove na njenom vjenčanju. Voli prirodu i životinje i ovo je njena godina, jer su u trendu krletke, svježe cvijeće i staklenke.

Mladenka sa papirnatim cvjećem

Mladenka ovisna o internetu

Ona će najvjerojatnije imati live stream vjenčanje. Neće liti suze za prijateljima i obitelji koji nemogu prisustvovati vjenčanju jer je osigurala virtualna mjesta i za obitelj i prijatelje iz raznih krajeva svijeta. Najvjerojatnije će napraviti i interaktivnu grupu na Facebooku gdje će gosti koji nisu nazočni moći razgovarati i družiti se. Broj gostiju koji će imati na vjenčanju je 80 prisutnih, 20 “virtualnih” gostiju koji će pratiti vjenčanje preko interneta i 1574 pratitelja na Twitteru. Najvjerojatnije će novac potrošiti na snimatelja koji će njen najvažniji dan u životu pretvoriti u film dostojan Oscara.

kamera snima vjenčanje

social media vjenčanje