“Do you believe in fairies” kolekcija vjenčanica by Sandra Haddad

Poznata hrvatska dizajnerica Sandra Haddad predstavila je još jednu svoju čarobnu kolekciju vjenčanica pod nazivom “Do you believe in fairies”. Ove predivna kolekcija vjenčanica toliko je ženstvena i nježna da ćete povjerovati u vile i zaljubiti se u nju.Sandra Haddad kolekcija vjenčanica

Sandrine vjenčanice zrače eteričnim, nježnim, ženstvenim i bajkovitim notama, a ono po čemu su njene vjenčanice prepoznatljive su predivni cvjetni detalji koje možete pronaći na svakom modelu vjenčanice ostavljajući dojam kao da su ih upravo izradile šumske vile. Jednostavnost, prozračnost i lepršavost su ono što odlikuje ovu kolekciju. Od jednostavnih, popularnih kratkih vjenčanica u nježnim pastelnim nijansama do predivnih klasičnih dugih vjenčanica svaka mladenka će zasigurno pronaći nešto što odgovara njenom stilu i osobnosti.

Kampanja za ovu vilinsku kolekciju vjenčanica snimljena je na mističnoj lokaciji napuštenog dvorca u blizini Zagreba, a za predivne fotografije je zaslužna Sanja Lydia Kulušić, poznata umjetnica i fotografkinja iz Šibenika. U ulozi vile je Tatjana Galić, a za make up je zaslužna Mia Bator.

Sandra Haddad kolekcija vjenčanica

Sandra Haddad kolekcija vjenčanica

sandra haddad vjenčanica

sandra haddad vjenčanica

sandra haddad vjenčanica

sandra haddad vjenčanica

 

Ostatak kolekcije možete pogledati na službenoj stranici, a uskoro vam donosimo i intervju s poznatom dizajnericom.