Cvijeće u kosi

Proljeće nam je već davno stiglo, a s njim je počela i sezona vjenčanja. Kako bismo mu zaželjeli dobrodošlicu skupili smo nama najdraže cvjetne aranžmane za kosu (da, kosu!). Veliki trend trenutno koji odobravamo i željeli bismo ga vidjeti što više i kod naših mladenki. Bilo da je vijenac načinjen od sitnih cvjetića ili aranžman dostojan oltara u crkvi, obožavamo ih jer svakoj mladenki daju svjež i “nov” izgled, a frizura “nije bitna”. Ako ste proljetna mladenka donosimo vam galeriju fotografija sa mladenkama sa cvijećem u kosi.

Nekoliko savjeta:

Koje cvijeće odabrati

Naš savjet je da odaberete cvijeće koje ćete imati u aranžmanima i buketu. Ne moraju biti sasvim jednaki ali odabir barem približno jednakog cvijeća će dati svadbi jedan usklađen i elegantan izgled. Također, razmislite i o količini i težini cvijeća jer je najvažnije da se vi osjećate udobno. Pitajte svog cvjećara za savjet, raspravite o različitim opcijama i kombinacijama. A ako ste se odlučili za jednu od “uradi sama” verzija, pobrinite se da isprobate svoj vijenac puno prije vjenčanja i nosite ga na glavi određen dio dana kako biste vidjeli da li vam u potpunosti odgovara.

Sa velom ili bez vela

Nijedna mladenka sa fotografija iznad ne nosi veo, ali to ne znači da ga ne možete imati. Možda možete tijekom ceremonije nositi veo, a nakon ceremonije možete nositi vijenac cvijeća na glavi.

Svježe cvijeće ili umjetno?

Nošenjem svježeg, mirisnog cvijeća ćete se osjećati posebno, ali imajući na umu da ćete ga nositi skoro cijeli dan pred kraj noći bi mogao uvenuti. Umjetno cvijeće od finih materijala može izgledati jednako dobro i realno kao pravo cvijeće, a kasnije si ga možete zadržati i pospremiti za uspomenu na najvažniji dan u životu.

Izvor: Once Wed // Bridal Musings

Leave a Reply