Vera Wang savjetuje kako pronaći svoju savršenu vjenčanicu

Vera Wang je maestro za vjenčanice. Svatko, od Victorie Beckham do Charlotte York iz serije Seks i grad su odabrale upravo njene haljine za svoj veliki dan. U razgovoru sa časopisom Grazia, Vera je dala mladenkama neke relevantne savjete o tome kako pronaći i odabrati svoju savršenu vjenčanicu, a mi vam donosimo upravo te savjete.

Vera Vang vjenčanica

  • “Prilikom odabira dekoltea mladenka treba uzeti u obzir svoju težinu, visinu, strukturu kostiju i dob”, kaže Vera. ‘Ako je mladenka niža treba odabrati manji dekolte kako ju duboki izrez nebi još “smanjio”, a starije mladenke bi također trebale odabrati manji dekolte kako ne bi prešle granicu dobrog ukusa.
  • “Vjenčanice A-kroja izdužuju. Noseći vjenčanicu punog A-kroja ne mora značiti da nećete izgledati vitko, dok uže linije mogu biti i svečane i ne formalne.  Ovaj svestran kroj također stanjuje punije figure.”

Vera Vang vjenčanica

  • Vjenčanice sirena kroja jasno prate konture tijela i idealne su za poslije podne ili večer. Odgovara većini žena, od sitnijih do krupnijih izdužujući im figuru i naglašavajući  obline.”

Vera Vang vjenčanica

  • “Pretjerano postavljen gornji dio vjenčanice u području prsa uvijek izgleda umjetno” – naglašava Vera. “Pripazite na trgovce i dizajnere koji pri probama dodaju jastučiće za popunjavanje gornjeg dijela kako biste izbjegli dodatne preinake na vjenčanici. Možda vam je jednostavno potreban manji broj vjenčanice”
  • “Masivne suknje s mnogo podsuknji daju glamurozan i veličanstven dojam. Haljina punog kroja može dati privid uskog struka i većih grudi. Ali bi sitnije mladenke trebale pripaziti s ovim krojem kako ih vjenčanica ne bi “pojela”.

Vera Vang vjenčanica

  • “Kako su podvezice, tange i halteri neodoljivi mladenkama, seksi donje rublje će vam samo smetati. Odaberite obično, glatko donje rublje s minimalnim detaljima koje pruža maksimalnu potporu. Čak i ako imate čisto bijelu vjenčanicu nećete pogriješiti ako odaberete donje rublje boje kože, pa čak i za nijansu tamnije.

Vera Vang vjenčanica

Izvor: Grazia Daily