Kreativne i primamljive torte za zimsko vjenčanje

Što vam prvo padne na pamet kad pomislite na zimsko vjenčanje? Nama pahuljice, šljokice, sige, bijeli tonovi i bogati crveni i metalik detalji. Vjenčanje u prosincu, siječnju i veljači jednostavno vrišti za tortom koja će oslikati ledenu atmosferu i unijeti dašak topline i romantike. Inspirirajte se tortama najpoznatijih svjetskih slastičara.

1. Ručno oslikana metalik torta

metalik svadbena torta

Slastičari AK Cake Design-a su napravili tortu koja izgleda kao najglamurozniji Božićni ukras koji ste ikad vidjeli. Savršena za vjenčanja u prosincu. I savjet za sve mladenke koje organiziraju svoje vjenčanje u prosincu ove godine – uzmite u obzir ovaj dizajn!

2. Savršena bijela torta sa “vunenim” lopticama

svadbena torta sa pom-pomima

Bijela svadbena torta na tri kata sa uzorkom na fondantu odiše udobnošću i toplinom. A savršen dodatak koji su dodali profesionalci Erica OBrien Cake Design-a su jedinstvene (jestive!) “vunene” loptice od fondanta.

3. Plava ombre torta

plava ombre svadbena torta

Charm City Cakes su se odlučili za kombinaciju sezonskog i modernog. Plava ombre torta za zimsko vjenčanje sa “snijegom” i sa zabavnim metalik i bijelim kružićima od fondanta.

4. Visoka svadbena torta sa cvijećem

visoka svadbena torta sa cvijećem

Pink Cake Box definitivno nisu štedjeli na cvijeću pri izradi ove torte. Ovo cvijetno savršenstvo će svakom zimskom vjenčanju dati dozu topline i elegancije.

5. Bijela svadbena torta sa snježnim pahuljama i crvenim bobicama

Bijela svadbena torta sa snježnim pahuljama i crvenim bobicama

Ništa ne govori “zimsko vjenčanje” više od ove svadbene torte. Prigrlite veselu stranu zime uz ovakvu tortu kao što su to napravili u A White Cake’s-u.

6. Bijela torta sa rustikalnim granama

bijela svadbena torta sa granama

Zima znači golo, rustikalno drveće, sliku koju su slastičari iz Elegantly Iced prikazali sa smeđim granama na torti.

7. Brončano-zlatna svadbena torta

Brončana i zlatna svadbena torta

Tajna ove zlatno-brončane torte je u visini, teksturi, konfetima od šećera i velikom šećernom cvijetu na vrhu. Ovu epsku tortu slastičari iz The Pastry Studio’s-a su zamislili kao savršenu za velika vjenčanja prije i poslije Nove godine.

8. Torta sa metalik prugama i cvijećem

svadbena torta sa metalik prugama i cvijećem

AK Cake Design je zaslužio još jedno mjesto na našoj listi sa svojom tortom sa metalik prugama i nježno ružičastim cvjetovima koji unose romantiku u zimsko vjenčanje.

9. Bijela svadbena torta

bijela svadbena torta

Bijeli fondant, snježni detalji i velike kristalne pahulje na vrhu. Ako ova torta Ane Parzych iz Ana Parzych Cakes ne govori da se radi o zimskom vjenčanju, onda nismo sigurni što će.

10. Nježno plava torta

nježno plava svadbena torta sa naborima

Maggie Austin iz Maggie Austin Cakes uvijek se isticala među mnoštvom svojim kreacijama i ova torta je dokaz. Prekrasna nježno plava torta sa naborima i srebrnim detaljima savršen je izbor torte za zimsko vjenčanje.