Djeveruše u suknjama – kako stilizirati

Tražite haljine koje će vaše djeveruše moći nositi i nakon vašeg vjenčanja? Predlažemo – kombinacije sa suknjama! Suknje i preslatke majice ili košulje na vašim najdražim prijateljicama je osvježenje među svim tradicionalnim haljinama.

Prikupili smo par ideja za koje se nadamo da će vas inspirirati i da će vam pomoći u stiliziranju i kombiniranju. Krenimo…

Opcija 1. – Šljokice i čipka

djeveruše u suknjama

Jedinstven izgled, a predivan, i ujedno nešto što bi djeveruše mogle nositi u kombinaciji sa drugom odjećom i nakon vašeg vjenčanja. Ova mladenka je kupila tri jednaka seta suknje i majice i zamolila svoje djeveruše da naprave izmiješane kombinacije. A kombinacija šljokica i čipke… Prekrasno!

 Opcija 2. – Suknje od tila

djeveruše u suknjama od tila

Nosive i poslije vjenčanja? Da! Mogu biti u raznim bojama? Naravno! Dosadno? Nikada! Jednostavna kombinacija suknje od tila sa jednostavnom pamučnom majicom na bretele, košuljom ili čipkastom majicom omogućuje djeverušama da ih nose i poslije vašeg vjenčanja.

Opcija 3. – Ista boja, drugačiji stilovi

djeveruše u suknjama

Dajte vašim djeverušama točne boje ili čak i materijal koji želite da nose, a one same neka smisle svoje odjevne kombinacije.

Opcija 4. – Isti stil, drugačije boje

djeveruše u suknjama

Opcija 5. – Uzorci i slojevi

djeveruše u suknjama

djeveruše u suknjama

Unesite dašak zabave u odjeću vaših djeveruša tako da ćete odabrati uzorke veselih boja ili dašak glamura odabirom nabora. Naša preporuka je odabrati ili uzorak ili nabore, nikako i jedno i drugo, kako bi izgled djeveruša bio uravnotežen i elegantan.

Razmislite o osobnostima svake djeveruše, kakav stil inače imaju i pokušajte prilagoditi svoje želje njihovim kako bi se osjećale ugodno u onome što ste izabrale za njih.