Znakovi da vas nikad neće zaprositi

Ako ste osoba koja planira i žarko želi biti u braku zasigurno ste se već upitali kada će vas zaprositi. Za mnoge djevojke/žene vrijeme prođe čekajući trenutak kada će se on odlučiti na taj korak, što za neke djevojke zna biti vrlo traumatično jer to znači da bi s vremenom potencijalno mogle izgubiti dečka do kojeg im je stalo, ali je također i prilično iritantno razmišljati o godinama koje ste izgubili s nekim tko se ne želi iste stvari kao i vi. Ako ne želite da se to dogodi i vama, upoznajte se s ovim znakovima koji pokazuju da vas vaš dečko nikad neće zaprositi i oženiti. Ali zapamtite, ove znakove nije realno primijetiti na one muškarce s kojima izlazite tek mjesec ili dva. Ako se stvarno pitate da li će vas ikad zaprositi, najbolje ćete ove znakove primjetiti i “testirati” ako ste u vezi više od godinu dana.

znakovi da vas nikad neće zaprositi naslov

1. Izbjegava vjenčanja

Ako je uzbuđen radi odlaska na vjenčanje i želi da pođete s njim kao njegova pratilja to je dobar znak. Loš znak je onaj kada on jednostavno mrzi sve vezano uz vjenčanja, pa čak i odlazak na tuđe vjenčanje. To govori da on još nije spreman.

2. Nikada nije spomenuo da bi se volio oženiti

Kada netko spomene njega i mogućnost ženidbe, a on brzo promijeni temu, brak mu definitivno nije na pameti. Ako ima averziju prema bilo čemu vezanom uz vjenčanje, to vam suptilno daje znak da to nije dio njegovog plana u skorašnjoj budućnosti.  Isto tako, kada ste s drugim ljudima i na temu braka i djece, obratite pažnju na njegovu reakciju. Da li će on brzo promijeniti temu (loš znak), ili će i on barem jednom reći riječi poput “kad se ja oženim…” (dobar znak).

3. Ne voli planirati unaprijed

Ako čini samo kratkoročne planove ili ne voli planira unaprijed uopće, brak mu vjerojatno nije prioritet. Možda je spreman isplanirati nešto za ovaj tjedan ili vikend, ali rijetko se obvezuje na planove u daljoj budućnosti. Ako on oklijeva isplanirati neku obvezu ili odmor šest mjeseci od sada, to da će jednog dana vam staviti prsten na ruku ne može biti sigurna stvar.

4. Stalno smišlja isprike

Muškarci su jednostavna bića. Kad oni nešto žele, znat ćete. Ako stalno smišlja isprike oko braka ili budućnosti, vrijeme je da shvatite da nešto nije u redu. Ako je on “prezauzet” za priču o tome, ili ako se previše usredotočio samo na kupnju prstena bez daljnjih ideja i planova, vaša budućnost zajedno ne izgleda tako svijetlo. Dobra isprika nije dobra stvar. Ako vaš dečko okrivljuje posao ili obitelj za svoju ne zainteresiranost za brak on nije toliko željan što prije stati pred oltar, a možda neće biti nikada.

5. Kaže da je sretan i zadovoljan sa trenutnom situacijom

Jednostavno, ako vaš dečko govori da je on sretan i zadovoljan tu gdje ste sada i ne želi riskirati da uništi poseban odnos koji sad imate, on nema nikakvu namjeru pomjeriti vaš odnos na sljedeću razinu.

6. On voli živjeti u prošlosti

Obratite pažnju na ono što vaš dečko uživa prisjećajući se. Da li se često podsjeća na vaš posljednji godišnji odmor? Ili on stalno i čeznutljivo priča priče o svojim studentskim danima? Ako on uživa u razgovoru o svom maturalcu 2000. ili spominje koliko mu nedostaju izlasci svaku večer sa svojim prijateljima, on vjerojatno nije dovoljno zreo još za brak.

7. On nema nikakvog interesa za svoju budućnost

Kada spominjete svoju budućnost i što biste voljeli postići, a on se čini posve ne zainteresiran za ono što ste planirali za vas oboje, on ne traži nekoga s kime će proživjeti ostatak života.

8. Preferira družiti se sa prijateljima koji nisu u vezi

Jesu li većina prijatelja vašeg dečka u braku ili nisu ni u vezi?  Ako se on želi okružiti  samo sa sretnim neženjama, umjesto sa zdravom mješavinom slobodnih i oženjenih prijatelja, on ne žuri napraviti sljedeći korak i zaprositi vas.

9. Nije nikad spominjao zasnivanje obitelji

Muškarci nemaju biološki sat koji otkucava kao ženama, niti većina muškaraca žudi za djecom na način na koji žude neke žene. U muškom mozgu, imati obitelj je prirodna stvar koja će se dogoditi nakon što se oženi. Međutim, ako on ne želi razgovarati o stvaranju obitelj, on nije spreman ni stati pred oltar, a kamoli osnovati obitelj.