Novi Alduk Bridal Lookbook

Jedan od najpoznatijih hrvatskih dizajnera vjenčanica Ivan Alduk uz predstavljanje svoje najnovije kolekcije vjenčanica predstavlja i lookbook koji se sastoji od 19 predivnih vjenčanica inspiriranih glamurom starog Hollywood-a. Ova Alduk bridal kampanja vam donosi širok izbor krojeva, tkanina i silueta i temelji se na unikatnosti jer se svaka vjenčanica izrađuje po mjeri klijentice. Osim najnovije kolekcije naš poznati dizajner donosi i nekoliko važnih savjeta za mladenke koji će im koristiti prilikom kupnje vjenčanice, a na koje često zaborave.

Bez obzira na trendove koji prevladavaju, potrebno je izabrati model vjenčanice koji odgovara vašoj građi i osobnom modnom izričaju. Vjenčanica koja vas nadopunjuje kao osobu i u kojoj se najbolje osjećate dobitna je kombinacija i u njoj ćete na kraju najbolje i izgledati.

Dizajner napominje i koliko je važno ne dovoditi na probe vojsku prijateljica nego samo one najbliže koje poznaju vaš ukus i stil te koje neće svojim mišljenjima utjecati na odluku mladenke, jer, svi znamo, mišljenja i ukusi se razlikuju. Stoga, povedite sa sobom osobu koja je najbliža vama i koja je upoznata s onim što tražite. Par savjeta dizajnera možete pronaći i u intervjuu koji smo nedavno objavili na našem portalu.

Donosimo vam posljednju kolekciju vjenčanica nadahnutu glamurom starog Hollywooda u kojem prevladavaju mekana čipka, decentno otvoren dekolte i leđa, nježne siluete i pokrivena ramena. Uživajte!

Cijene vjenčanica se kreću od 6.000 kn do 9.000 kn ovisno o dizajnu, individualnom pristupu i kvaliteti izrade te promjeni detalja na odabranoj vjenčanici. Vlastiti termin za probu vjenčanica buduće mladenke mogu dobiti na broj 091 164 8713, email: ivan@alduk.hr, ili putem službene Facebook stranice. Za sve aktualne informacije posjetite službenu stranicu Alduk.hr


Fotografije potpisuje poznata modna fotografkinja Mare Milin, a njen asistent na snimanju bio je Ino Zeljak. Ulogu ALDUK mladenke utjelovila je Ivana Vukušič iz Talia modela. Za šminku je zaslužna Mihaela Dodić, a za frizuru Tanja Kuštović.