Dajte svom vjenčanju glamurozan “biserni” izgled

Ništa ne “vrišti” elegancija više od bisera. Kad pomislimo na bisere na pamet nam padaju Grace Kelly, Coco Chanel, Audrey Hepburn, što dokazuje da su biseri drugi najbolji ženini prijatelji.

Odabirom bisera kao glavne dekoracije na vašem vjenčanju dobit ćete željenu eleganciju i sofisticiranost. Daju određenu dozu glamura i savršeni su za tradicionalna vjenčanja. S njima možete dekorirati sve, od cvjetnih aranžmana i stolnjaka do pozivnica i darova za goste.

Ako mislite da će dekoriranje biserima biti previše za vaš budžet, razmislite ponovno. Sve što vam treba su lažne biserne ogrlice koje ste spremni potrgati, a koje možete naći u skoro svakoj trgovini sa modnim dodacima. Donosimo vam popularne načine kako možete iskoristit bisere za dekoraciju.

Ušiveni biseri

Ušivanjem bisera u vintage čipkaste stolnjake ili zavjese ćete dodati novu dimenziju i eleganciju teksturi i izgledu naizgled običnoj tkanini. Ovo je jedan od projekata koji možete i same napraviti. Budite spremne na sate i sate sjedenja i rada, ali nije neizvedivo i vjerujte nam, isplati se.

biseri ušiveni u stolnjak

Biseri u vazi

Možete napuniti vaze raznih oblika i veličina s biserima i postaviti po stolovima. Imajte na umu da će vam za ovo trebati više bisera, a ako tražite alternativu, gel kuglice će postići isti učinak. U vaze (na bisere) možete staviti lučice kako bi dobili romantičniju atmosferu ili ako želite imati i cvijeće, nakon što napunite vaze biserima na njih možete staviti buketiće cvijeća po izboru.

biseri u vazi

l_c07a3b20-1547-11e2-9e54-031faff00008

Nizovi bisera

Nizove bisera možete koristiti kao zavjese ili kao dekoraciju za stražnji dio stolica. Ovo je isto projekt koji možete napraviti same. Pripazite da napravite razmak između bisera dok nižete kako biste uštedjeli na biserima i kako biste dobili jednu eleganciju, a ne kič.

nizovi bisera

biseri na stolici

krletke s biserima i cvijećem

Što mislite o ovom načinu dekoriranja? Da li imate ideju kako ukombinirati bisere u dekoracije? Javite nam se na email ili Facebok stranicu.