Kako znati koji je veo pravi izbor za vas

Kako znati koji je veo pravi izbor za vas

Ništa nije bolji sinonim za vjenčanja od beskrajno dugog bijelog vela za mladenku. Iako je ovaj tradicionalni dio vjenčanice nedvojbeno veličanstven, on kao takav ipak nije za svakoga. Danas možemo vidjeti kako pojedine mladenke ukrašavaju i redizajniraju svoj veo pomoću različitih ukrasa, kristala ili vrpci i vezova, dok se neke odlučuju odbaciti tradicionalni pristup i odlučuju se za nešto drugačije i modernije.

Kako se u konačnici odlučiti kakav veo nositi i koji će vam najviše odgovarati?

Tradicionalna mladenka

Malo što je tako zadivljujuće poput klasičnog dugog vela na tradicionalnoj mladenki. Ovaj tip vela je generalno najdulja opcija i prati mladenku dok prilazi oltaru. Ukoliko vam se čini da je ovaj tip vela predugačak za vas, postoje i kraće opcije s kojima ćete postići identičan dramatični efekt bez suvišnih problema.

Kim Kardashian i Kanye West vjenčanje

Moderna mladenka

Ako ste se pak odlučili odmaknuti od tradicije i svojem velikom danu pristupiti na jedan nestandardan način, a ipak želite nositi veo u nekakvoj formi, možda je kratki veo (birdcage) pravi izbor za vas. Ovaj tip vela će vam pomoći u postizanju retro romantičnog izgleda. Ukoliko smatrate da retro romantizam nije za vas, možete se odlučiti za kristalnu tiaru ili odbaciti veo u potpunosti. Nećete vjerovati koliko se toga može postići samo s efektivnom i pažljivo odabranom frizurom.

duži veo

Boemska mladenka

Ono što je karakteristično za ovaj stil je elegantna jednostavnost u pristupu. Ovo se ne bi trebalo odražavati samo na mladenkinom izgledu i stilu, nego i u generalnom pristupu vjenčanju. Dodajte cvijeće u svoje pletenice ili učvrstite kosu elegantnom zlatnom ornamentnom ukosnicom. Ovi jednostavni dodaci će vaš izgled podići na jednu novu razinu i izgledat ćete poput boemske princeze na vašem putu prema oltaru.

cvijeće u kosi

cvijeće kao modni dodatak

boho pletenice

Nešto između

Možda vam se sviđa ponešto od svega gore navedenom? U tom slučaju, možda ne bi bilo loše odlučiti se za srednje dug veo, do lakata, sa sjajnim srebrnkastim efektom. Veo te dužine će vam dati tradicionalni izgled mladenke, a ujedno neće odvući pozornost od vjenčanice. Detalji i sjaj vela će vaš izgled, bez previše napora, uzdignuti na jednu novu razinu. Ovaj izgled ujedinjuje tradicionalni i unikatni pristup, čineći tako jednu prekrasnu cjelinu.

Bez obzira za koji tip vela se odlučili, budite sigurni da ih sve prethodno isprobate. Povedite nekoliko prijateljica sa sobom i tražite njihovo iskreno mišljenje. Isprobajte i pronađite ono što se čini najboljim rješenjem. Dobra ideja je ponijeti veo na isprobavanje vjenčanice, kako bi imali kompletnu sliku kako će u konačnici sve izgledati na dan vašeg vjenčanja.