Aspekti vjenčanja koje najčešće zanemarujemo

Aspekti vjenčanja koje najčešće zanemarujemo

Vjenčanje se dogodi samo jednom u životu (nadamo se!) što čini ovaj događaj jedan od najvažnijih u životu. Naravno, prirodno je da sanjate o savršenom danu koji slavi ljubav i vaš odnos.

Potrebno je pažljivo planiranje sve do najsitnijih detalja i besprijekorna provedba organizacije kako bi svadbena svečanost tekla glatko, ali nažalost, nekad stvari ne idu uvijek prema planu. Izostavljanjem malih detalja i izvršenje planova može uvelike utjecati na atmosferu i na to da imate malih propusta.

Većinu vremena, to su mali detalji na koje najčešće zaboravimo, a oni su ti koji najčešće mogu uzrokovati veće probleme. Danas ćemo vam skrenuti pažnju na te aspekte vjenčanja kako ih i vi ne biste zaboravili.

Upute

Ne možete imati vjenčanje bez gostiju, a najgore je kad se gosti izgube na putu do kapelice ili recepcije. To je poseban kritičan dio koji se događa mnogim parovima kada odabiru mjesto održavanja svadbe dalje od mjesta gdje će se vjenčati. Nekim vašim gostima će biti poznata adresa održavanja svadbe, ali što je s onima koji dolaze iz drugih gradova? Odvojite malo vremena i razgovarajte s osobom zaduženom za izradu pozivnica i kartica da vam izradi i personalizirane mape s adresama gdje će se događati vaše vjenčanje i svadba. Označite ulazak u salu, nemojte prepustiti slučaju da vaši gosti bauljaju po hotelima i oko restorana tražeći ulaz.

upute za vjenčanje

znakovi za vjenčanje

Ulaz

Prvi dojmovi su uvijek bitni. Personaliziran ulaz u prostor u kojem će se odvijati svadba postaviti će ton vjenčanja i omogućiti gostima da se u potpunosti užive u vaše vjenčanje. Nikad nemojte zanemariti ovaj aspekt; jer to je prvo mjesto na kojima dočekujete svoje goste.

ulazak u salu

Raspored sjedenja

Iako je jedan od najvažnijih dijelova na koje morate obratiti pažnju, mnogo parova zaboravi na raspored sjedenja. Organiziran raspored sjedenja omogućuje gostima da se brzo smjeste i uživaju u vjenčanju, a i vama omogućuje da se bezbrižno posvetite nečem drugom.

raspored sjedenja

Odabir rasvjete

Odabir rasvjete je vrlo bitan jer daje poseban ugođaj prostoru i određuje atmosferu vašeg vjenčanja. Mogu “oživiti” prostor, a vašim fotografijama i videu će dati poseban “štih”.

rasvjeta

Izlaz iz crkve

Izlazak iz crkve ili matičnog ureda, ukrašen personaliziranim dekoracijama oduševit će vaše goste i ostavit će im vaše vjenčanje još dugo u sjećanjima. Omogućite si da imate predivne fotografije koje će vas još dugo podsjećati na taj savršen trenutak. Više ideja pogledajte ovdje.

izlazak iz crkve

Mnogi parovi zaboravljaju na ovakve sitnice, ali one su isto vrlo bitne kako bi sve teklo glatko i imali ne zaboravno vjenčanje.

Izvor fotografija: 1 / 2 / 3 / 4  / 5 / 6 /