Nova kolekcija vjenčanica “Do you believe in fairies?” dizajnerice Sandre Haddad

Nova kolekcija vjenčanica “Do you believe in fairies?” dizajnerice Sandre Haddad

Nakon prošle vilinske avanture, dizajnerica Sandra Haddad krenula je u još jednu kreiravši kolekciju vjenčanica koja će oduševiti svaku mladenku koja na svoj najvažniji dan u životu želi postati prava vila. “Do you believe in fairies?” naziv je kolekcije u kojoj Sandra ponovno priča predivne bajkovite priče i koristi čarobne vile kao glavnu inspiraciju za njezine haljine i vjenčanice.
Sandra Haddad kolekcija

U najnovijoj kampanji za proljeće/ljeto 2016. godine možemo vidjeti predivne, nježne i elegantne vjenčanice i haljine koje odišu bajkovitošću svojim materijalima kao što su čipka, svila i til, a lagan, prozračan i lepršav stil vjenčanica savršene su za vjenčanje u toplim mjesecima.
Sandra Haddad kolekcija

Naglasak u ovoj kolekciji stavlja se na detalje cvjetnih latica kojih je pregršt i koji su ručno šivani detalji na vjenčanicama, a samu vjenčanicu upotpunjuje scenografija koja se sastoji od mnoštva cvjetića, mirisnih jorgovana, predivne japanske trešnje, glicinije i jabuke.
Sandra Haddad kolekcija Sandra Haddad kolekcija Sandra Haddad kolekcija Sandra Haddad kolekcija Sandra Haddad kolekcija Sandra Haddad kolekcija

Zaštitno lice kampanje je predivna Darija Gabrić, za fotografije je zaslužna Sanja Lydia Kulušić, a makeup Mia Bator.

Više o kolekciji potražite na web stranici www.sandra-haddad.com i službenoj FB stranici.