Vera Wang savjetuje kako pronaći svoju savršenu vjenčanicu

Vera Wang savjetuje kako pronaći svoju savršenu vjenčanicu

Vera Wang je maestro za vjenčanice. Svatko, od Victorie Beckham do Charlotte York iz serije Seks i grad su odabrale upravo njene haljine za svoj veliki dan. U razgovoru sa časopisom Grazia, Vera je dala mladenkama neke relevantne savjete o tome kako pronaći i odabrati svoju savršenu vjenčanicu, a mi vam donosimo upravo te savjete.

Vera Vang vjenčanica

  • “Prilikom odabira dekoltea mladenka treba uzeti u obzir svoju težinu, visinu, strukturu kostiju i dob”, kaže Vera. ‘Ako je mladenka niža treba odabrati manji dekolte kako ju duboki izrez nebi još “smanjio”, a starije mladenke bi također trebale odabrati manji dekolte kako ne bi prešle granicu dobrog ukusa.
  • “Vjenčanice A-kroja izdužuju. Noseći vjenčanicu punog A-kroja ne mora značiti da nećete izgledati vitko, dok uže linije mogu biti i svečane i ne formalne.  Ovaj svestran kroj također stanjuje punije figure.”

Vera Vang vjenčanica

  • Vjenčanice sirena kroja jasno prate konture tijela i idealne su za poslije podne ili večer. Odgovara većini žena, od sitnijih do krupnijih izdužujući im figuru i naglašavajući  obline.”

Vera Vang vjenčanica

  • “Pretjerano postavljen gornji dio vjenčanice u području prsa uvijek izgleda umjetno” – naglašava Vera. “Pripazite na trgovce i dizajnere koji pri probama dodaju jastučiće za popunjavanje gornjeg dijela kako biste izbjegli dodatne preinake na vjenčanici. Možda vam je jednostavno potreban manji broj vjenčanice”
  • “Masivne suknje s mnogo podsuknji daju glamurozan i veličanstven dojam. Haljina punog kroja može dati privid uskog struka i većih grudi. Ali bi sitnije mladenke trebale pripaziti s ovim krojem kako ih vjenčanica ne bi “pojela”.

Vera Vang vjenčanica

  • “Kako su podvezice, tange i halteri neodoljivi mladenkama, seksi donje rublje će vam samo smetati. Odaberite obično, glatko donje rublje s minimalnim detaljima koje pruža maksimalnu potporu. Čak i ako imate čisto bijelu vjenčanicu nećete pogriješiti ako odaberete donje rublje boje kože, pa čak i za nijansu tamnije.

Vera Vang vjenčanica

Izvor: Grazia Daily