Uvjeti korištenja

Portal Moderna Vjenčanja je u privatnom vlasništvu urednice portala te omogućuje korištenje svojih usluga i sadržaja koje je regulirano ovim Uvjetima korištenja.

Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge na domeni portala Moderna Vjenčanja (https://modernavjencanja.com).

Korištenjem web stranice Moderna Vjenčanja smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim odredbama te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Vlasnik ove stranice zadržava pravo promjene uvjeta korištenja bez prethodne najave korisnicima. Vlasnik stranice zadržava pravo na bilo kakvo ukidanje sadržaja ili izmjene na portalu, bez prethodne najave.

Sadržaj na portalu Moje vjenčanje zaštićen je autorskim pravima. Posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje sadržaja na web stranici Moderna Vjenčanja je moguće samo uz prethodnu dozvolu urednice Moderna Vjenčanja i potpisom izvora iz kojeg je sadržaj na bilo koji način prenesen.

Ukoliko korisnik/čitatelj smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome nije dužan izvijestiti portal Moderna Vjenčanja, ali se moli da to ipak učini koristeći kontakt adresu: info@modernavjencanja.com

Svi materijali koji su samoinicijativno poslani portalu od strane oglašivača, a osobito fotografije i tekstovi, odnosno drugi autorski radovi mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju, biti objavljeni na internetskom portalu Moderna Vjenčanja.

Navedeni materijali, nakon objave, postaju vlasništvo portala Moderna Vjenčanja te bivaju zaštićeni autorskim pravima. Za sve naredne objave i korištenje materijala obavezno je obavijestiti i/ili tražiti dopuštenje za objavu.

Osobe sa samoinicijativno poslanim materijalom portalu Moderna Vjenčanja jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava.

Portal se obvezuje da neće na bilo koji način povređivati prava korisnika portala te slat ili objavljivati bilo kakve lažne informacije koje bi mogle nanijeti štetu korisnicima. Portal Moderna Vjenčanja se obvezuje da neće slati ili objavljivati bilo kakav rasistički, vulgaran, uvredljiv ili nezakonit sadržaj.

Oglašivač na portalu Moderna Vjenčanja slanjem svojih sadržaja ili logotipa za objavu jamči da je isključivi vlasnik svih materijala.

Linkovi na portalu Moderna Vjenčanja vode na druge web-stranice koje nisu kontrolirane od strane portala Moderna Vjenčanja te time portal nije odgovoran za sadržaj istih.

Fotografije korištene na portalu Moderna Vjenčanja su kreditirane te informacije o dostupnosti, detaljima ili cijeni poznaje isključivo vlasnik fotografije. Ukoliko prmjetite da je fotografija krivo kreditirana molimo da nas kontaktirate putem navedene e-mail adrese.

Pomoć i podrška korisnicima dostupni su putem navedenih kontakt e-mail adresa.