Uradi sama: luster od papirnatih krugova

Na Project Wedding smo pronašli simpatičnu dekoraciju koju lako možete i same napraviti. Radi se o lusteru koji će fantastično izgledati obješen iznad svadbene torte ili pojedinačno kao ukras za stolove.

1367592087_content_DIY_Confetti-Chandelier_1

1367592074_content_DIY_Confetti_Chandelier_7

Izrada:

Vrlo je jednostavno, izrežite krugove na onu veličinu koju želite (otprilike 2.5 cm od sredine sa svake strane) i da budu u bojama koje vi želite. Za ovu dekoraciju prikazanu na slikama korišteno je 120 krugova. Predlažemo korištenje jedne boje ili kombinaciju 4-5 boja na svakom obruču.

konfeti luster dekoracija

Nanižite isti broj krugova na jednu špagu i povucite do vrha (ostavljajući dovoljnu dužinu špage da se pričvrsti za obruč). Rasporedite krugove na jednaku dužinu (ne morate biti precizni) i pomoću pištolja stavite kapljicu vrućeg ljepila ispod svakog kruga na mjesto gdje prolazi šaga kako bi krug papira ostao na mjestu.

1367592127_content_DIY_Confetti-Chandelier_4

Za obruč možete koristiti hula hup (postoje razne veličine) ili drveni (kao na fotografijama) koji žene koriste za učvršćivanje materijala za vezenje. Možete koristiti 4-5 žica i unakrsno ih ispreplesti i povezati kao na slici dolje.

1367592140_content_DIY_Confetti-Chandelier_5

I vežite špagu jednu po jednu za obruč. Obruč možete obojati ili ukrasiti kako god želite sve dok se on uklapa u dekoraciju vašeg prostora.

1367592153_content_DIY_Confetti-Chandelier_6

Objesite iznad mjesta gdje će vam stajati torta ili iznad stolova kao zasebnu dekoraciju, samo pripazite da prilagodite dužinu.

Izvor fotografija: Project Wedding