Pripremite vjenčanje vaših snova u vlastitom dvorištu

Opustite se u dvorištu: Jedno od najboljih mjesta za reći ‘Uzimam’ je mjesto gdje se osjećate najopuštenije – kod kuće!

Pronašli smo jedno prekrasno vjenčanje iz snova koje je ispunjeno romantikom i jedinstvenim presonaliziranim detaljima – baš kakvo bi i vi trebali prirediti.

Tropska mješavina

Kada su organizator vjenčanja iz Brooklyna i dizajner Jove Meyer dobili poziv za organizaciju Brooklynskog vjenčanja u Miami-u, odmah su pristali.

‘Nevjesta je odrasla u Miami-u, no s obzirom da živi u Brooklyn-u u New York-u, željela prikazati najbolje od oba svijeta‘, kaže Meyer.

Ono što je željela bilo je prenošenje Brooklynske party vibre i jednostavne elegancije u sunčani Miami. Meyer je organizirao sastanke s lokalnim tvrtkama koje inače iznajmljuju vintage stolove, stolice te stakleni pribor za ručavanje kako bi prijem dobio rustikalno-industrijski izgled. Čak su i cvjetovi bili minimalistički.

Vintage rustikalno industrijski izgled je zapravo jedan od najpopularnijih izgleda kada su vjenčanja u pitanju, većina stvari se može napraviti na način na koji baš vi zamislite, a i Uradi sam tehnike su ovdje uvijek dobrodošle!

Intimna ceremonija održana je u dugom, uskom dnevnom boravku, gdje su nevjestin otac i brat iznenadili mladi par duetom na klaviru i trubi.

U slučaju da nitko od vaših roditelja ili rodbine ne svira instrument, ne brinite, sigurno će nešto drugo smisliti samo za vas!

Nakon što su svi već imali priliku pustiti pokoju suzu, bilo je vrijeme za zabavu. Meyer i nevjesta uvjerili su očeve da je drugi šator bio nužan za još bolju zabavu. Što je zapravo ispalo super jer je tog dana jako padala kiša i bilo bi nemoguće plesati vani.

Ne dopustite da vam loše vrijeme uništi ugođaj, pripremite plan B u slučaju kiše ili nevremena!

Večera je išla po planu ispod lagano osvijetljenog krovišta, a koktele su preselili s balkona na natkrivenu stazicu gdje su se svi super zabavljali, a plesanje uz kubanski bend sada se odvijao u dnevnoj sobi.

‘Na neki način to je bilo dobro jer je mnogo toplije unutra nego vani – a ne možete da ne plešete’, kaže Meyer.

Pogledajte galeriju fotografija ispod, a ostatak predivnih fotografija na službenoj stranici Jove Meyer-a.


Foto: Chellise Michael Photography