Perfect Wedding Croatia – novi časopis za vaše savršeno vjenčanje

naslovnica Perfect Wedding časopisa

Ne sakrivamo činjenicu da obožavamo ovaj časopis. Napokon imamo i hrvatsku inačicu ovog popularnog londonskog časopisa koji u Velikoj Britaniji mladenke čitaju već 10 godina, a hrvatska verzija staje rame uz rame poznatim hrvatskim i svjetskim magazinima o vjenčanjima.

Ono što nas oduševljava je njegov format (A5) koji je simpatičan, jednostavan i prije svega praktičan (možete ga nositi i u manjim torbama). Svježe trendove, praktične savjete, stvarna vjenčanja, putovanja i inovativne lokacije, te stilizirane priloge možete pratiti 4 puta godišnje. Prvo izdanje ste mogli kupiti u siječnju, a sada vam je dostupno i drugo izdanje. Svoj primjerak možete kupiti na kioscima Tiska, Tisak medija centrima i Konzumu.

Posjetite i njihovu FB stranicu na kojoj će uvijek u tijeku biti zanimljive nagradne igre i ankete, a najsretnije nagrađuju besplatnim primjerkom časopisa. Za sve dodatne informacije o časopisu možete se javiti na perfect.wedding.hr@gmail.com Ili na tel. 051 323 226

Moramo napomenuti i to da u ovom izdanju možete pročitati i našu kolumnu, skraćenu verziju članka koji ste mogli pročitati ovdje. A za sljedeći broj pripremamo isto nešto posebno, stoga pratite naš blog i pratite Perfect Wedding Croatia.

Isto tako nagrađujemo i našu čitateljicu ili čitatelja koji nam se prvi javi na email info@modernavjencanja.com sa “Želim Perfect Wedding časopis”, a koja/koji će na kućnu adresu primit drugo izdanje časopisa. Sretno!