Nekoliko načina da se baš vaše vjenčanje istakne tijekom sezone vjenčanja!

Svi znamo da je ljeto sezona za vjenčanja. A ako ste poput nas ostalih, vjerojatno ćete šetati od grada do grada, od obale do obale, županije do županije, svaki drugi vikend tražeći mjesto gdje još jedan vaš prijatelj ili prijateljima organizira svoj poseban dan. I koliko god mrzimo to reći, uz toliko čestih ceremonija, sve to polako postaje podjednako. (Ceremonija, kokteli, večera, ples, znate kako to ide…) Dakle, s tim na umu, moramo razmišljati o tome kako ćete svoje vjenčanje istaknuti među ostalima? Pa, prije svega, personalizirajte ga. To je vaš dan i vaši prijatelji i obitelj trebali bi razmišljati upravo o tome! Dakle, ako volite more i ljetne radosti, organizirajte nešto uz vodu. Ako ste gurmani, neka vam ogroman meni bude prioritet. No, osim svih personaliziranih detalja (koje, vjerujte, ne možemo dovoljno nabrojati), postoji još jedna tajna koje će istaknuti vaše vjenčanje: a to je da vaši gosti budu sretni, dobro nahranjeni i dobro se osjećaju.

Poslužite osvježavajuća pića

[Image by Nicole Hill Gerulat Photography, styling by Amorology Weddings via Elizabeth Anne Designs]

 

Kao i na bilo kojem party-u, hrana i piće važni  su elementi svakome tko se želi dobro zabaviti. Stoga prije početka ceremonije, poslužite piće dobrodošlice (šampanjac, čaj ili limunadu u lijepim teglicama ili čašama) na ulazu – ili, pričekajte da se svi smjeste pa poslužite koktele, možda nečim zabavnim poput ovih kokosove vode!

 

Igrajte raznolike igre!

Foto: http://www.foto-29.com/

 

Igre mogu biti sjajne za goste koji samo sjede i jedu ili goste koji su jako sramežljivi. Budite kreativni, osmislite način igre koja će potaknuti baš sve da sudjeluju, ako treba pripremite i malene nagrade iznenađenja! Kao što možete vidjeti postoje razni načini za igru, jedna od njih je i ovaj kotač, koji kada zavrtite označava vaš izazov, neki od izazova su ‘Zagrliti stranca’; i ‘Pokažite nam svoje plesne korake’, sve je na vama – budite kreativni!

 

Razveselite goste malenim poklonom

Foto: http://ibiza-wedding-guide.com

 

Ovo je još jedna ideja koja će vam oduzeti neko vrijeme da ih pronađete i organizirate, ali isplatit će se. Šeširi – osobito slatki, poput ovih Panama šešira – zabavni su jer ih gosti mogu koristiti na vjenčanju, ali i kasnije. Preporučamo da ih podijelite prije koktela, tako da ih gosti mogu staviti na glavu, pozirati fotografu i skriti se od sunca.