5 stvari na koje morate pripaziti tijekom planiranja vjenčanja

Veoma je lako izgubiti se u svim silnim detaljima tokom planiranja vjenčanja – pazite na ove stvari!

1. Počet ćete vidjeti svoje boje vjenčanja i temu svuda gdje se nalazite

Znat ćete kada se to dogodi, jer ćete u to vrijeme raditi najnormalniju stvar ikada, poput gledanja TV-a i odjednom će vas ogrlica na jednoj od glumica podsjetiti na haljine za djeveruše. Potpuno je u redu – nisi luda, ali možda je vrijeme da se malo odmoriš od planiranja vjenčanja.

2. Vaš se zaručnik može brinuti više o vašim bojama nego što mislite

Mnogo ćete naučiti jedno o drugome kroz proces planiranja vjenčanja. Možda ste mislili da vašeg partnera nije briga o bojama, ali druga polovica bi mogla biti potpuno suprotna vašoj ideji vjenčanja – možda se njemu baš sviđa plava u kombinaciji sa zlatnom, umjesto bijele koju si planirala odabrati. (P.S.: Ako je to slučaj, to je dobra stvar – vaše vjenčanje će biti bolje i više personalizirano!)

3. Inspiracijske web stranice i planeri su vaši prijatelji ali zapravo i neprijatelji

Na vašem mobitelu, vašem prijenosnom računalu kod kuće, vašem računalu na poslu, vaši planovi su baš svuda – a vi ste opet i više nego sretni da subotu navečer provedete svoje vrijeme uz planiranje i različite inspirativne ideje nego da izađete s prijateljima van. Koliko god je korisno i važno planirati unaprijed, čitati različite ideje i članke toliko je i loše za vaš život, odmorite, zabavite se, tek tada će inspiracija doći na način na koji vi zapravo želite.

4. Uparivanje boja s svim detaljima je teže nego što izgleda

Imate najljepšu paletu boja i odličan plan, a onda vas udari – ostale su samo fotografije. Sada zapravo morate shvatiti kako ćete svoj plan vjenčanja zapravo dovesti u život. Dobra vijest: profesionalni cvjećari, planeri i stilisti će svi biti veoma veseli pomoći ti u kombiniranju svih elemenata koje si imala na umu. Drugim riječima, čim pronađete prave ljude koji stvarno razumiju vašu viziju i ideje, osjećat ćete se mnogo lakše i opuštenije u cijeloj situaciji.

5. Vaš stil vjenčanja ne definira vas (ili vaš brak)

Znamo da je teško vjerovati kada ste usred odabira pozivnica i tanjura, ali vjerujte nam – bez obzira za koju nijansu zelene boje se odlučite, sve će biti u redu. Vaš dan vjenčanja nije predstavljanje ostatka vašeg života – to je vrlo poseban dan sa svim svojim prijateljima i obitelji da proslave i započnu početak bračnog života. Zato nemojte sve to previše ozbiljno shvatiti i zabavite se!